Beata Bishop
Gyógyult Gerson beteg. Transzperszonális pszichoterapeuta. Londonban praktizál. Az Egészségforrás Alapítvány kuratóriumának tiszteletbeli elnöke. Az Alapítvány indulása óta segíti munkánkat. Mind könyvírással, mind szakmai tanácsadói tevékenységgel hozzájárult ahhoz, hogy Magyarországon megismerjük a Gerson terápiát és a transzperszonális pszichológiát. Évente kétszer hazalátogat Angliából, előadásokat tart daganatos betegeknek és szakembereknek, tréningeket tart a transzperszonális pszichológia témakörében. Könyveivel és teljes életével példát és hitet ad mindannyiunknak, hogy az életünknek értelme van, és még ha nehéz is egy-egy életszakasz, a derű és az élni akarás legyőzheti a daganatos betegséget is.

Dr. Nagy Melánia
Gerson terapeuta, az alapítvány kuratóriumának tagja. Gyógyult Gerson beteg. A Gerson Intézet által Európában elsőként beiktatott és ezidáig egyetlen Gerson terapeuta. Végzettsége: állatorvos, humán orvosi elbíráló, életmódtanácsadó, természetgyógyász. Jelenleg főállásban a Gerson Egészségközpont vezetője.

Kovács Dorottya
Életmódtanácsadó. Az alapítvány kuratóriumának elnöke. Gyógyult Gerson beteg. Több évtizede segít daganatos betegeknek abban, hogy hasznos ismereteket, tapasztalatokat gyűjtsenek a rákbetegség és az életmód összefüggéseiről és ezek alapján dönteni tudjanak a számukra vállalható egészségjavító életmód kialakításáról. Végzettsége: tanár, természetgyógyász.

Kovács Zsuzsa
Klinikai szakpszichológus, terapeuta. Transzperszonális személyiségfejlesztő tréningeket (TPW) vezetett sokáig, valamint Simonton tréningeket tartott. Pszichoonkológiai kutatásokat végez, és a kutatási projektek keretében vezet csoportokat daganatos betegeknek.

Sebestyén Árpád
Pszichológus, szakirányú pszichoterapeuta, a tudományos ismeretek és tapasztalatok mellett az érdeklődő ember szellemiségét helyezi előtérbe gyógyító, fejlesztő, lelki építő munkájában. Integratív Gestalt -transzperszonális és hipnoterapeuta. Önkéntes munka keretében katasztrófa védelemmel, és szervezetpszichológiával foglalkozik. Egyéni terápiás órákra lehet jelentkezni nála az EFA elérhetőségein ügyeleti időben.

TPW csoportvezetőink:

Beata Bishop 1973-ban részt vett a londoni Centre for Transpersonal Psychology megalapításában, és aktív szerepet játszott a Transzperszonális Workshop (TPW) sorozat felépítésében. Beátát 1989-ben Ian Gordon-Brown, a Londoni Transzperszonális Pszichológiai Központ vezetője kérte arra, hogy személyes közreműködésével segítse a TPW-k magyarországi meghonosítását. Beata átdolgozta a TPW 1-4 sorozat anyagát a magyar viszonyoknak megfelelően. Ezen kívül az évek során további öt TPW anyagot dolgozott ki – többek között olyan témákban, mint például a pszichoszomatika, a Belső Gyermek gyógyítása, a „tánc az árnyékkal”.
Hazai TPW vezetőinket Beata képezte ki.

Tamás Dorka
Transzperszonális terapeuta, autogén tréning és fókusz tréner. 2003-ban végzett a Szegedi Egyetem mentálhigiénés szakán, azóta a Kheiron Központ munkatársa. Transzperszonális szemléletben dolgozik, aminek kialakításában a legtöbbet Orosz Katalintól tanult. A Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél autogén tréneri és szimbólumterápiás képesítést szerzett, a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesületnél pedig fókuszolást tanult, így belső képekkel és testélményekkel is dolgozik. 30 évesen egy magánéleti nehézség miatt pszichológushoz fordult. A vele való munka olyan sok változást hozott benne, hogy eldöntötte, ő is abban szeretne segíteni az embereknek, hogy elfogadóbb, szeretetteljesebb kapcsolatba kerülhessenek önmagukkal. Vallja, hogy mindannyian képesek vagyunk a változásra és sokkal több erőforrásnak vagyunk birtokában, mint azt gyakran hisszük magunkról. Eredetileg a József Attila Tudományegyetem magyar-angol szakán végezett. Rövid ideig dolgozott tanárként, majd hamarosan sajtókapcsolatokkal kezdett foglalkozni a kulturális szférában – multinacionális környezetben és kisebb cégeknél egyaránt -, ezért PR–reklám szakközgazdász diplomát is szerzett. Szívesen foglalkozik olyanokat, akik csökkenteni kívánják a bennük lévő feszültséget és nyitottak arra, hogy megtanulják az egyik leghatékonyabb relaxációs technikát, az autogén tréninget.

Mondok Árpád
Gestalt-terapeuta (EAGT és EAP akkreditált), Gestalt szupervizor, Transztánc-facilitátor, Watsu-kezelő. Egyéni és csoport terápiát tart felnőtteknek, szupervíziót szakembereknek, mint Gestalt-terapeuta az Anahata Központban. Transztánc és Beáta Bishop által honosított TPW (TranszperszonalisWorkshop) önismereti műhelyeket tart. A Norvég Gestalt intézet-ben diplomázott 2014-ben. Jelenleg mesterképzésben vesz részt a GestaltCenter/Metropolitain University of London-ban. Önkéntes munkája részeként a Magyar Transzperszonális Egyesület tagja és volt elnöke, a Magyar Gestalt Egyesület elnökségi tagja. A Perinatus Alapítvány felügyelő bizottságának tagjaként segíti a születési minták és az ebből eredő tapasztalások széleskörű elterjesztését.