Dr. Max Gerson: Rákterápia

Nagy jelentőségű orvosi könyv magyar nyelvű kiadását mutatjuk be.

Dr. Max Gerson (1881-1959) német orvos és tudós életművét foglalja össze “Rákterápia – ötven eset eredménye” című könyve, amely forradalmian új és eredeti módon közelíti meg a rák és más krónikus degenerativ betegségek kezelését.

Dr. Gerson fiatal orvos korában csaknem véletlenül fedezte fel a táplálkozás gyógyhatását, amit aztán több évtizedes orvosi gyógyító munkájában tudományosan megalapozott terápiás rendszerré fejlesztett.

Sok éves klinikai tapasztalatai ugyanis meggyőzték arról, hogy a hiányos táplálkozás és a szervezet mérgezettsége okoz sok súlyos betegséget, elsősorban rákot. Ellentétben a hivatalos onkológiával azt vallotta, hogy a rák az egész szervezetre kiható patológiás folyamat, tehát nem elég a tumort eltávolítani, mert ha az előidéző folyamatot nem sikerül kiküszöbölni, a betegség előbb-utóbb kiújulhat.

Rendkívül izgalmas, ahogy Dr. Gerson leírja orvosi tapasztalatainak formálódását, életművének létrejöttét. Könyvében ötven rákbeteg kóresete részletes adatokkal és röntgenfelvételekkel illusztrálja a terápia sikeres alkalmazását, még látszólag reménytelen esetekben is. Ugyanakkor az is kitűnik, hogy ez a gyógymód nem csodaszer és nem mindig válik be.

Dr. Gersont sok támadás érte féltékeny kollegái részéről, de ő kitartóan folytatta munkáját 78 éves korában bekövetkezett haláláig. Szerencsére könyve biztosította terápiájának fennmaradását. Modern, környezetszennyezéssel terhelt korunkban különösen jelentős segítséget adhat a gyógyulási esélyek javításában. Terápiás rendszerét ma is világszerte használják olyanok, akik a szokványostól eltérő módon próbálnak súlyos betegségükból meggyógyulni.

A könyv egyes fejezetei ma már inkább történelmi érdekességűek. Azonban központi üzenete változatlanul aktuális és érvényes, és szól mindenkihez, aki egyre betegebb világunkban Dr. Gerson tanítása szerint akarja egészségét megőrizni vagy visszanyerni

Ára: 3990,- Ft.

A könyv megvásárolható vagy megrendelhető az Egészségforrás Alapítványnál:

1092 Budapest, Ráday u. 37. III/1.
Tel.: (1) 217-1360
Ügyeleti időnk: csütörtök 10-17 óra.