Február 5. szerda 17.00-18.30 óra:

A Rákellenes Világnap alkalmából szeretnénk felhívni a figyelmet a Gerson terápia máig újszerű szemléletére. Dr. Max Gerson a holisztikus gyógyítás úttörője a jövőbe látott, amikor azt jósolta, hogy a toxikus környezet olyan étrenddel kombinálva, melyből hiányoznak az alapvető tápanyagok, rákhoz és egyéb degeneratív betegségekhez vezethet. Bár saját korában kinevették, a kutatások eredményei ma már megerősítik azt, hogy a táplálkozás erőteljes és hatékony eszköz a betegségek kezelésében. Húsz éven keresztül olyan rákos betegek százait kezelte, akikről az összes hagyományos kezelési mód sikertelensége után lemondtak az orvosok. Orvosi tapasztalatait Rákterápia c. könyvében összegezte. Magyarországon Beata Bishop ismertette elsőnek a Gerson terápiát 1989 májusában, aki maga is ezzel a terápiával gyógyult. Könyvet is írt erről a gyógyulásról Ideje a gyógyításnak címmel. Neki köszönhetően itthon is sokan megismerték a terápiát és sokan meg is gyógyultak a segítségével. Ha ilyen hatékony, mégis miért csinálják kevesen? Skypon rövid időre hozzánk kapcsolódik Beata Bishop Londonból.

Meghívott vendégünk: dr. Nagy Melánia életmódtanácsadó, Gerson-terapeuta.

Részvételi díj 1000 Ft.