Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

ELMARAD! KÉSŐBBRE HALASZTVA. TPW1

 

TRANSZPERSZONÁLIS SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ TRÉNINGSOROZAT

I. rész

Ismerkedés személyiségünk részeivel, a belső fejlődés ösvényével

A TPW tréningsorozat első része megismertet minket belső világunk tudatos és tudattalan részeivel. Bemutatja a Transzperszonális Pszichológia alapvető fogalmait. A hétvégén vezetett imagináció során találkozunk a bennünk lakozó alszemélyiségekkel, és kiderítjük, hogyan viszonyul egymáshoz testünk, gondolkodásunk és érzésvilágunk. Megérthetjük, milyen akadályok állnak utunkban és egy-egy nehéz helyzetben miért viselkedünk másként, mint elvárnánk magunktól. Bepillantást nyerhetünk szellemi képességeinkbe és mélyebb vágyainkba.

A hétvége intenzív önismereti élményt hozhat, ami után pozitív változásokra is képesek leszünk. Megértjük, hogy sorsunkat kézbe vehetjük, csak rajtunk múlik, mennyire élünk ezzel a lehetőséggel. A TPW-sorozatot Beata Bishop hozta létre. Kilenc részből áll, de minden hétvége önálló egység. A tréning az első két hétvége elvégzése után igény szerint folytatható. Az együtt töltött hétvégéken előadások és saját élményű imaginációs és Gestalt gyakorlatok váltakoznak.

Gyakorlati tudnivalók

A tréning 2020. március 27-29-én, két és fél napon keresztül tart, péntek 18-21 óráig, szombat 10.00-től 18.00-ig, vasárnap pedig 09.00-től 13.00-ig. A csoportot Mondok Árpád Gestalt-terapeuta és Tamás Dorka mentálhigiénés tanácsadó vezeti.

A részvételi díj: 29.000 Ft.

A tréning helyszíne: Egészségforrás Alapítvány

Jelentkezni telefonon, e-mailben és ezzel egy időben 8000 Ft átutalással történő befizetésével lehet.

 

Részletek

Kezdés:
március 27 | 18:00
Vége:
március 29 | 13:00