Beata Bishop Életút c. könyv borító

Beata Bishop új könyvében transzperszonális szemlélettel közelít az élet fontos kérdéseihez: „Ahányan csak vagyunk, annyiféle úton követjük életünk folyamát, de ezen a nagy, gazdag választékon belül bizonyos alapvető témákra mindnyájan rábukkanunk. Ezek a témák – család, kapcsolatok, életszakaszok, halál vagy túlélés – ősidők óta kísérik az emberiséget, ám mindnyájunknak egyenként és személyesen kell megfelelő választ találni rájuk. Mi lehetne ennél nagyobb és nemesebb kaland? E kis kalauz célja fényt vetni közös kalandunk sok fontos vetületére és új szempontokat, új lehetőségeket feltárni. Tekintsük láthatatlan, de lelkes útitársunknak, aki ajándék gyanánt megtanít minket tudatosan élni.”- írja az Előszóban.

Részlet dr. Bagdy Emőke pszichológus könyvajánlójából:

Beata kilencvenöt éve magasából tanítómesteri szeretettel ve­zet végig közös emberi sorsmenetünk útján, szakaszain, kapcsolataink kulcsfontosságú történésein, hogy ráeszmél­hessünk létezésünk felelősségére, önmagunk tudatos vál­lalására. Eligazít, mit kell tudnunk, mi a teendőnk, mikor-hogyan legyünk elfogadók, beengedők, megengedők, eltű­rők és elengedők, hogy ne cipeljünk feleslegesen életterhe­ket, képessé váljunk lelki honfoglalásra, belső életterünk kibővítésére, és elérkezhessünk a megértés, elfogadás, élet­derű és humor magaslatára.”

Ára: 2000,-Ft

Az új kiadás megvásárolható vagy megrendelhető az Egészségforrás Alapítványnál:
1092 Bp., Ráday u. 37. III/1.
Tel.: (1) 217-1360
Ügyeleti időnk: szerda 10-17 óra.