Beata Bishop Életút című könyvének a bemutatója

Szeretettel várunk Beata Bishop: Életút című könyvének bemutatójára!

Helyszín:
Adna Cafe, Budapest, IX. ker., Török Pál u. 6.
(Kálvin tér mögötti utca)

Időpont:
2019. május 10. péntek 18 óra

Beata Bishop Életút c. könyv borító

Beata Bishop új könyvében transzperszonális szemlélettel közelít az élet fontos kérdéseihez: „Ahányan csak vagyunk, annyiféle úton követjük életünk folyamát, de ezen a nagy, gazdag választékon belül bizonyos alapvető témákra mindnyájan rábukkanunk. Ezek a témák – család, kapcsolatok, életszakaszok, halál vagy túlélés – ősidők óta kísérik az emberiséget, ám mindnyájunknak egyenként és személyesen kell megfelelő választ találni rájuk. Mi lehetne ennél nagyobb és nemesebb kaland? E kis kalauz célja fényt vetni közös kalandunk sok fontos vetületére és új szempontokat, új lehetőségeket feltárni. Tekintsük láthatatlan, de lelkes útitársunknak, aki ajándék gyanánt megtanít minket tudatosan élni.”- írja az Előszóban.

Részlet dr. Bagdy Emőke pszichológus könyvajánlójából:
„Beata kilencvenöt éve magasából tanítómesteri szeretettel vezet végig közös emberi sorsmenetünk útján, szakaszain, kapcsolataink kulcsfontosságú történésein, hogy ráeszmél-hessünk létezésünk felelősségére, önmagunk tudatos vállalására. Eligazít, mit kell tudnunk, mi a teendőnk, mikor-hogyan legyünk elfogadók, beengedők, megengedők, eltűrők és elengedők, hogy ne cipeljünk feleslegesen életterheket, képessé váljunk lelki honfoglalásra, belső életterünk kibővítésére, és elérkezhessünk a megértés, elfogadás, életderű és humor magaslatára.”

A könyvbemutatón Beatával a beszélgetés skypon keresztül történik. Ő londoni otthonában várja a találkozást Mindnyájunkkal.

Gyere, ha szeretnél találkozni Beatával!

Könyve megvásárolható a helyszínen.

Kérjük, hogy a korlátozott férőhelyek miatt időben jelezd részvételi szándékodat az egeszsegforras.alapitvany@gmail.com címen!

A könyvkiadó Egészségforrás Alapítvány nevében: Kovács Dóra szervező.

Dátum:
május 10